UUDEN YRITYKSEN
MARKKINOINTI

Uuden yrityksen markkinoinnin aloittaminen varhaisessa vaiheessa  antaa paremmat eväät menestymiselle ja vakauttaa liiketoimintaa nopeammin. Pienelläkin budjetilla saa paljon aikaan, kunhan rahat käyttää viisaasti.

Autamme yrityksesi lentoon

Uuden yrityksen markkinointi – Sanavarma on luotettava kumppani!

Olemme auttaneet sujuvaan alkuun useita uusia yrityksiä varsinkin Päijät-Hämeen alueella. Osaamiseemme kuuluu kaikki se, mitä tuore yritys tarvitsee liiketoimintansa vakauttamiseksi ja kasvattamiseksi. Ymmärrämme pienyrittäjää, koska olemme itsekin pieni, paikallinen tekijä, joka suhtautuu omaan tekemiseensä intohimolla ja innokkuudella.

Uuden yrityksen markkinointi – miksi me olemme hyvä kumppani?

 • Meillä on vankka kokemus pienyritysten ja aloittavien yritysten markkinoinnissa – Olemme auttaneet yli sataa paikallista yritystä alkuun ja pidemmälle markkinointinsa kanssa.
 • Työprosessimme ja laskutuksemme on täysin läpinäkyvää: tiedät aina mistä maksat, eikä laskutusvaiheessa tule yllätyksiä.
 • Työhömme sisältyy tyytyväisyystakuu: työ on valmis vasta, kun asiakas on siihen täysin tyytyväinen.

Panosta vahvaan perustukseen

Vaikka markkinoinnissa ei tarvitse heti tavoitella kuuta taivaalta, on perusasiat hyvä hoitaa heti alussa kuntoon. Se mahdollistaa markkinointiviestin kehittämisen liiketoiminnan kehittymisen rinnalla ja näyttää ulospäin loogiselta ja uskottavalta.

Uuden yrittäjän asialla

Tunnemme uusien yrityksien markkinointihaasteet vuosien kokemuksella. Yksi tyypillisimmistä haasteista on raha. Yritystä perustaessa maksut rullaavat paljon ennen kuin euroakaan on laskutettu: yritysmuodosta riippuen maksut koostuvat ennakkoveroista, YEL-maksuista, toimitilamaksuista, raaka-aineista ynnä muista. Siksi uusien yrityksien on meillä mahdollisuus maksaa markkinointipanostuksensa kuukausierässä esimerkiksi kolmen – kuuden kuukauden aikana, kun yritys on alkanut jo laskuttamaan työstään.

Monikanavaisuus on valttia

Jokaisella yrityksellä on nykyään verkkosivut, mutta niiden tavoitetta ei ole aina mietitty loppuun asti. Ennen kuin voidaan tehdä vaikuttavaa ja myyvää verkkoviestintää, pitää miettiä mihin liiketoiminta perustuu. Verkkosivuja suunniteltaessa täytyy tietää niiden tavoite, jotta tuloksia voidaan seurata ja perustaa jatkokehitys arvailun sijaan faktoihin.

Hyvä tapa pistää markkinointiin alkupotkua on lähteä mukaan sosiaaliseen mediaan itsestä hyvältä tuntuvalla kanavavalinnalla. Muista kuitenkin, että sosiaalisessa mediassa toimitaan aina kanavan omilla säännöillä, siinä missä omalla kotisivulla voit viestiä vapaammin. Kaikkien kanavien tulisikin johdattaa lukija omille sivuillesi. Markkinoiden uudistuessa yhä useampi etsii tietonsa palveluista ja tuotteista verkossa. Mikäli et tule löydetyksi, valuvat asiakkaat kilpailijan laariin.

Yrittäjä – tule käymään!

Mikäli tarvitset yrityksesi starttiin potkua, ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Se ei maksa mitään ja lähdet palaverista takuulla ainakin muutama uusi idea takataskussasi. Uuden yrityksen markkinointi on meille tuttua – olemme auttaneet alkuun ja menestymään kymmeniä uusia yrityksiä!

Mikko Blomberg
044 523 1358
mikko.blomberg@sanavarma.fi
Aleksanterinkatu 33, Lahti – katutaso (Karttanäkymä)

Tai pistä vaikka viestiä Facebookissa tästä!

Yritystunnus + Verkkosivu

Uuden yrityksen perusasiat kuntoon nopeasti ja varmasti. Kun yrityksellä on ilme verkossa, jatkokehitys on miellyttävää liiketoiminnan kehittyessä.

Pakettiin sisältyy:

 • Yritystunnus eli logo
 • Värimaailma ja typografia
 • WordPress-verkkosivusto (Paketissa mukana Premium-verkkosivusto. Lue lisää WordPress-verkkosivupaketeistamme tästä!)

Katso esimerkkisivusto tästä!

1790€

Printtipaketti

Oletko perustanut yrityksen? Teetkö sivukeikkaa laskuttaen? Tarvitsetko kättäpidempää myyntilaisuuksiin? Tilaa meiltä printtipaketti, johon sisältyvät painokustannukset!

Uuden yrittäjän printit:

 • Käyntikortit 500kpl
 • Esite (A5-kokoinen, 2-puolinen, 250kpl – sisältää tekstit ja ulkoasun)
 • Sisältää painokustannukset!

690€

Uuden yrityksen starttipaketti

Uuden yrittäjän starttipaketti on suunnattu aloittaville yrityksille, joka haluaa markkinointinsa käyntiin tehokkaasti ja uskottavasti. Tämän vaivattomammin et alkuun pääse.

Pakettiin sisältyy:

 • Yritystunnus eli logo
 • Värimaailma & typografia
 • Esite (A5-kokoinen, 2-puolinen, 100kpl – sisältää tekstit ja ulkoasun)
 • Käyntikortit 500 kpl – painokustannukset sisältyvät hintaan!
 • WordPress-verkkosivusto (Paketissa mukana Premium-verkkosivusto. Lue lisää WordPress-verkkosivupaketeistamme tästä!)
 • Pakettia voidaan muokata yrityksenne tarpeiden mukaisesti.

2390€

Tehtyjä töitä