MAINOSTA SOMESSA
JA GOOGLESSA

Yhdistelmä Facebook ja Google kattaa tänä vuonna 85% kaikesta maksetusta verkkomainonnasta. Digitaaliseen mainontaan panostava yritys ei astu harhaan panostamalla medioihin jossa ihmiset ovat. Oikein tehtynä digimainonta on hinta-teho suhteeltaan erinomaista verrattuna esimerkiksi perinteiseen lehtimainontaan.

Facebook ja Googlen Display & Search -mainonta

Kohdista suoraan yleisöllesi

Niin Facebook kuin Google tarjoaa työkalut siihen että viestisi menevät suoraan heille joilla haluat. Me autamme löytämään asiakassegmenttisi joko olemassa olevan tiedon avulla tai perehtymällä vaikka sivusi kävijäanalytiikkaan.

Tuloksellisuuden takaa seuranta ja mainoskampanjaa seuraava raportointi joka perustuu kampanjan analytiikkaan.

Vahva viesti avainasemassa

Oli alustana Facebook tai Googlen Display tai Search -mainonta, viestin on oltava terävä, visuaalinen ja tarpeen mukaan animoitu. Tehokas mainonta ohjaa näkijäänsä kohti yhdessä määritettyä tavoitetta, oli se sitten myymäsi tuotteen tai palvelun ostaminen, bränditietoisuuden lisääminen tai kävijämäärän kasvattaminen sivuillasi.

Liike on elämää

Terästä kampanjaasi joko animoidulla html5 bannerilla tai videokuvalla. Aktiivinen sisältö on tehokasta ja meiltä saat osaamista animoiduin tai videoidun digimainoksen tekemiseen.

Oikea metodi tavoitteillesi

Riippuen yrityksesi portfoliosta, valitaan siihen sopiva mediakattaus sekä mainonnan metodit tukemaan asiakkaasi ostopäätöstä. Tähän sopii joko suoramainonta tai uteliaille asiakkaille kohdistettu Remarketing -kampanja. Vaihtoehtoja on, etsitään yhdessä sinulle sopivin.

Kustannustehokkuus

Digitaalinen markkinointi on parhaimmillaan hyvin kustannustehokasta – pienelläkin budjetilla saadaan hyviä tuloksia kun viesti, ajoitus ja kohderyhmä on mitoitettu oikein. Meillä on kokemusta tuloksellisesta digimarkkinoinnista, oli budjettisi sitten mikä tahansa.

Minne muualle näkyviin?

Voimme auttaa myös asiantuntijaviestinnässä LinkedIn -palvelussa tai näkyvyyden kehittämisessä Instagramissa. Kysy lisää, me autamme.

Facebook -mainonta

Hyvä sisältö yhdistettynä brändisi mukaiseen mainosilmeeseen ohjattuna suoraan asiakkaillesi on tehokasta. Facebook on Suomen ja Euroopan käytetyin sosiaalinen media, jonka hyöty itsestään ääntä pitävälle yritykselle on selkeä. Me freesaamme yrityksesi Facebook -sivut, luomme yksittäisiä mainoskampanjoita tai suunnittelemme sinulle kokonaisvaltaisen viestintäsuunnitelman Facebookkiin.

Tarvittaessa autamme myös FB-sivuston moderoinnissa ja ylläpidossa.

Google Search -mainonta

Googlen Search -mainonta viittaa hakukoneessa määritetyillä avainsanoilla osumina näkyviin sponsoroituihin linkkeihin. Sponsoroitu hakukonenäkyvyys on hyvä tapa nostaa yrityksesi näkyvyyttä, tuoda uusia kävijöitä ja nostaa kävijämäärän kasvaessa myös yrityksen sivun suosiota pagerankingissa.

Google Display -mainonta

Google Display -mainonnalla tuodaan yrityksen visuaaliset mainokset näkyviin Googlen mainoksia näyttävälle laajalle verkkosivukollektiiville. Display -mainokset näkyvät ennalta määritetylle kohderyhmälle budjettisi mukaisesti. Nosta tuotteita, tarjouksia tai brändiäsi näkyviin visuaalisesti – vaikka animaation voimin.